Kan jeg få russekååårt?

Er det ikke herlig med småunger som skriker for full hals etter russen: «Kan vi få russekååårt?». Enten så er dette ufattelig søtt, eller ufattelig irriterende. Nei, jeg er ikke russ, men synes kanskje litt synd på dem. Men husker godt når jeg var liten, og russekort var den store tingen. Ikke skjønnte vi hva slags gjemt sex-budskap som var skrevet på kortet, eller de utrolige interne sitatene. (Skjønner det jo fortsatt ikke). Husker at jeg var livredd for å gå bort til russen og spørre om russekort. Nå virker det som om barna ikke har noen grenser. De gir seg rett og slett ikke før de har ett eller flere russekort godt plassert i lommen.
rosaruss_02_jpg_224415b
Hva synes dere? Søtt eller plagsomt?I dag har jeg vært på mitt andre intervju på 1 uke. Jeg begynner å få teken på det nå. Nå sitter jeg bare og venter på at se & hør skal ringe, komme hjem til meg og ta bilder av at jeg poserer i den flotte skinnsofaen og i boblebadet. Jeg har verken boblebad eller skinnsofa, men føler kanskje at den knallrøde sofaen og det gule badekaret ikke helt står til Se & Hør`s forventninger.
I dag tok jeg også bilder til dne nye headeren min kjære KRISTINA skal lage for meg. Tror den blir skikkelig bra! Og nå er det virkelig på tide å bli kvitt dette utrolige stygge designet jeg hele tiden har trodd har vært drit fresht! huff.
Føler jeg hadde mye på hjertet i dag, men det er en ting jeg skal bli flinkere til! Å ta bilder. Altså, skal ikke ta bilder av ALT jeg gjør, men bilder gjør virkelig en blogg bra. Så nå er det bare å lade opp det forferdelige dårlige kameraet mitt som til og med kunne gjort den mest mørkeste mannen blek!

 

I morgen kommer intervjuet i RB! Can`t Wait!
Ha en stråålende dag videre!

Atle s.
Diamantia.com

Seduce.no

Reklamer

39 kommentar to “Kan jeg få russekååårt?”

 1. maddiiee Says:

  haha jeg er litt redd for alle småbarna som løper etter meg og vil ha russekort XD

 2. linerh Says:

  Utrolig nok har jeg aldri spurt russ om russekort. Men det kan ha noe med at russen ikke er rundt der jeg egentlig bor ;P Altså på øya Smøla.

 3. ole-wombat Says:

  hvorfor har man russekort om man ikke vil gi det bort, da?

 4. graceisabell Says:

  Jeg er jo ikke russ selv, men hele vgs skoleplassen er fylt på småunger endten kl 2 eller halv 4 :p

 5. Anne Says:

  Takk i like måte 😉

 6. Marthe Says:

  jeg er russ, og noen er utrolig søte og noen uuuutrolig irreterende! idag var det noe helt nytt, en søt jente så med store øyne på russebuksen å turte egentlig ikke å spørre, men så kom det forsiktig «kan jeg få et russekort?». selvfølgelig fikk hun :p men så gikk vi bort der ifra, der var noen gutter som bare skrek «RUSSEKÅÅÅÅÅÅÅRT». det siste var bare irreterende :p

 7. Signe Says:

  Barn som spør etter russekort er i grunn søtt. Rosaruss er enda søtere 😀

 8. pixie Says:

  kremt, jeg heter kristinA takk : p
  men når vi gikk etter du hadde gått sto det en gjen unger utenfor skolen vår å ventet på russ. De hadde syklet dit til og med. Kikket inn vinduer og var sååå forventingsfulle, kom bare en russ ut, så de tok seg friheten til å sykle en tur på området inn der hvor russebilene står og spiller musikk for ful guffe. Stakkars russ. Bare kast kort på dem og stikk sier jeg.

 9. Cathrine Says:

  Når jeg var russ syntes jeg det var irriterende. Spesielt når jeg skulle ha noe på vei hjem fra kolen og måtte innom senteret og regelrett blir overfalt av unger. At folk stoppet bilen RETT ved siden av meg fordi ungene skulle ha russekort syntes jeg var litt drøyt. Ble nesten litt redd :/ Men det er jo søtt når de er veldig små og litt sjenert kommer frem for å spørre pent! Det var det mange som også gjorde 🙂

 10. May-Linn Says:

  sv: hehehe, nei å vaske bil er mannfolk jobb.. eller kanskje ikke? 😉

 11. Linn Marie Says:

  Da jeg var russ i fjor husker jeg at jeg syntes det var litt artig å dele ut russekort til alle barna som kom løpende og spurte, helt i starten såklart. Men etterhvert som vi kommer lenger ut i russetiden så ble det rett og slett plagsomt til slutt. Man kan jo ikke nærme seg et kjøpesenter uten å bli overfalt av småunger. Man kan si det sånn at jeg fikk ikke gjort så mye mer enn å gi ut russekort. Så tilslutt ble det litt sånn at jeg sa jeg ikke hadde fler igjen. Mange av ungene maste liksom om å få fler enn ett. De minste ungene syntes jeg som regel bare var søtt at kom bort, men når ungene begynte å nærme seg ungdomsskole nivå og kom og maste om russekort ble jeg litt irritert. Vet ikke hvorfor men man blir rett og slett litt lei russekort maset i løpet av de tre ukene man er russ.

 12. anette marlen Says:

  Kjempe søtt!
  Husker jeg alltid skreeek ut «der er det russ!» uansett hvor jeg var. Fikk som regel mamma til å stoppe midt på gata hvis jeg så en russ ;p

 13. Iselin Says:

  Jeg syns det er utrolig søtt jeg. Men fra og med i morgen skal jeg jo dele ut selv. Så kan hende jeg endrer mening da. hehe.

 14. Linda Æm. Says:

  Va også livredd russen når æ va liten, men så når æ va russ.. Så va d kun plagsomt når alle kom springaness bort! Man fikk jo aldri fred.. Men d e vel d som følge med, man ber jo om d sjøl når man ska ha den russebuksa på sæi til alle døgnets tider, uansett kor man befinn sæi. Man har sæi sjøl å takke 🙂

 15. Anette Says:

  Søtt og plagsomt syns jeg det er! Men jeg syns det er teit av de russene som blir sur på sanne småunger, er de russ så er de russ. Det er engang i livet! =)

 16. verohans Says:

  haha, kidza er så desperate at de kom inn på skolen vår å løp opp i tredje etasje for å få russekort av russen. dritt unger ;P

 17. berit Says:

  Da jeg var russ husket jeg en russeknute som innebar å gå på barneskole å dele ut russekort!!! hmm kan tenke dere hvordan det gikk;)
  noen av de som spørr er jo bare utrolig søte, mens andre igjen er noen pøbler diluks!!!!!
  men en kan trygt si det kan bli litt plagsomt:)

 18. Gina Says:

  jeg syntes bare det var kjempesøtt! 🙂
  med mindre de er frekke pøbler

 19. Karolina Says:

  Tror det kan være både søtt og plagsomt, men det kommer jeg til å finne ut i løpet av russetiden : D

 20. zuzanna Says:

  Jeg syns bare det er irriterende, selvom jeg ikke er russ da. Det er greit når en søt liten unge kommer bort og spør pent. Ikke sånne overhypre unger som dreper deg med spade hvis de ikke får et kort. Når jeg var liten, så var jeg livredd for russen:P

 21. ♪ELSE♫ Says:

  jeg synes det er søtt 🙂
  det som ikke er fullt så søtt det er når ungene skal finne på «rampestreker» mot russen.. i mitt kull så var det noen som kastet egg inne i russebilen deres.. not so fun :p

  sv: hehe, ja! viss man vil få noe gjort, så er det bare å starte en facebook-gruppe 😉

 22. Sara Says:

  Sv: Bra noen har vettet i behold 😉

  Jeg tror nok det kan være en smule irriterende, men så er jo russen også rimelig irriterende! Er glad jeg droppet det 😛

 23. Lotta Says:

  Sv: Tusen takk 🙂 Det er koselig å høre..

  Btw, de der barna nå til dags, da jeg var russ i fjor da var de helt gærne, da mener jeg GÆRNE! Noen barn hev steiner etter russen osv, helt sjuke..

 24. Sara Says:

  Nå, som jeg ikke er russ, syntes jeg bare de barna er søte. Hvis du ser bort ifra de som klistrer seg fast til beina dems og ikke slipper før de har fått både et til seg selv, søster, mor og far.

 25. Janne. Says:

  Tror jeg hadde syntes det var søtt i begynnelsen, men gått fort lei etterhvert 🙂

 26. Mari Says:

  hahah, dette er noe jeg gleder meg til -neste år! kommer sikkert til å være ufattelig morsomt den første dagen man har kortene, så blir det til snørrunger med skrikende stemme og en irriterende vilje! Skal bli morro å pønske ut hva de må gjøre for å få de tilslutt ;p
  Husker forresten at det var toppen av lykke hvis man fikk en hel bunke med uforståelige kort man kunne briefe med til venne gjengen 😉

 27. Bjørn-Kristian Says:

  Sv: Nei det var en på en av de andre barneskolene.. Creapy uansett:(

 28. Joakim Radiomann Says:

  Det er søtt. Uten tvil! For russefolkene er det bare morsomt. Jeg husker jeg syntes det var LITT stas at de skulle ha russekort fra meg, men så fort de bare vil ha russekort og ikke er plagsomme så er det null stress. MEN de fleste kidsa har jo veldig respekt for russen og er bare så vidt de tørr å komme bort lzm!

 29. Silje Gusfre Says:

  Hehe! Takk. Så kos å høre fra en gutt a gitt 😀 Hehe!
  Ha en fin natt 🙂

 30. Kjersti Says:

  til nå har jeg jo samla hele TO russekort! haha.

  synes rosaruss er waste of time.

 31. FreakyThing Says:

  Hehe ^^
  Torte aldri å spørre om russekort, var så sjenert ;p

 32. NatashaNellya Says:

  haha ..drittunga kommer ikke til å få russekort av meg as ;p neida
  jeg synes det er både søtt og irriterende jeg ;p men vi får se hvordan det går neste uke når jeg selv deler ut russekort da :p

 33. Amalie Says:

  Haha kjenner meg igjen fra jeg var liten var alltid like skummelt å spør om russekort. Noen ganger måtte til og med stakkars mamma gå for meg å spør haha offa!

 34. Aurora Says:

  Det er litt søtt da : )
  Husker jeg også var redd for å spørre, men elsket å ha russekort å se på

 35. Vero Says:

  Plagsomme! Men man kan snu det til noe morsomt. Da jeg var russ dyttet vi en av jentene ut av bussen foran en barneskole på 17. mai og ropte: Hun har russekort inni boksa! De overfalt henne momentant, hun skrek og ropte men klarte ikke komme seg vekk fra de. Vi så bare beina hennes som sprella i været 😛 Hadde det utrolig gøy!

 36. Anna Says:

  SV: Tusen takk:) Likte bloggen din kjempegodt også!

  Jeg synes det er kjempesøtt med alle ungene som løper etter russen. Sikkert litt irriterende i lengden, men liksom verdt det når ungene blir så glad for kortene:)

 37. mic Says:

  hehe begge deler ?
  men det er i hvertfall SUUUPER søtt !!!

 38. SOFSEN Says:

  Eneste grunnen til at jeg kjøpte russekort er for kidsa 🙂

 39. Martine kristine Says:

  Jeg gleder meg til jeg blir russ til neste år!
  Er så søtt når småkidsa kommer hehe 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: